’s-Gravendeel herpakt koppositie door winst op OHVV 4-0 (restant)

VV S-Gravendeel

Nog éénenvijftig minuten moesten er gespeeld worden om het restant uit te spelen voor ’s-Gravendeel tegen OHVV, de wedstrijd werd op 16 maart gestaakt wegens een blessure van de toen dienstdoende arbiter.

Er werd hervat met een inworp voor OHVV en meteen trok OHVV ten aanval. OHVV wilde zodoende proberen voor de gelijkmaker te gaan nog in deel één, omdat de 1-0 voorspong voor ’s-Gravendeel al op het scorebord stond.

Het liep anders, want ’s-Gravendeel verruimde na vier minuten spelen al de voorsprong. Levi Vugts werd zo’n achttien meter van het doel onderuit geschoffeld en er werd een vrije trap toegewezen. Met een ferm geplaatste trap plaatste Koen Colijn de bal hard achter OHVV doelman Roy de Ruiter, 2-0. Nadien gebeurde er niet veel meer in de eerste helft en volgens de regels moesten toch de kleedkamers worden opgezocht.

De tweede helft begon OHVV weer scherp, een uithaal van Thomas van Dort werd vakkundig gekeerd door ’s-Gravendeel doelman Jurre de Ronde. Na een zestal minuten in deel twee liep ’s-Gravendeel verder uit. Een knappe combinatie tussen Koen Colijn en Levi Vugts werd fraai afgerond door Zoey Hoogwerf, 3-0.

OHVV wilde niet doelpuntloos vertrekken uit ’s-Gravendeel en ging voor de eer. Maar helaas voor OHVV ontbrak de finesse en bleef de ‘hatelijke’ nul op het scorebord staan. Mede doordat Jurre de Ronde weer redding bracht, nu op een poging van Dylan van de Loosdrecht.

Vijf minuten voor het einde liep ’s-Gravendeel verder uit. Leon de Jong bediende Perrie Huisman. Huisman bracht de bal voor, waarna goaltjesdief Levi Vugts de 4-0 eindstand bepaalde.

Volgende week reist ’s-Gravendeel naar Rhoon voor de uitwedstrijd tegen de nummer drie WCR.

Aanvang op sportpark de Omloop is 14.30 uur

Opstelling ’s-Gravendeel:

Jurre de Ronde, Leon de Jong, Daan van Son, Jasper Naaktgeboren, Maurits Kuiper, Koen Colijn (82ste Wesley Dijkstra), Kevin Fortuin, Zoey Hoogwerf, Ryan Aarnoudse (46ste Dustin Zomerhuis), Levi Vugts, Perrie Huisman